"NAČISTO S ELDAROM“

Amer Kadić o profitu influensera: S malo pratilaca na Instagramu može se zaraditi i do 4.000 KM

Da biste postali influenser, dodaje on, važno je da radite ono što volite te da taj sadržaj predstavljate na društvenim mrežama

Kadić: Važno je raditi ono što volite. Avaz

E. A.

18.4.2023

Na YouTube kanalu „Avaz TV“ svakog utorka emitira se nova emisija pod nazivom „Načisto s Eldarom“. Mladi novinar Eldar Abaz ugostit će ličnosti iz svijeta politike, estrade, glume, ali i poznate influensere i aktiviste.

Načisto će se razgovarati o svim aktuelnim temama i dešavanjima iz branše iz koje dolazi gost. 

U večerašnjem izdanju emisije gost je bio bh. influenser Amer Kadić. Jedan od najutjecajnijih regionalnih influensera, s više od 60 hiljada pratilaca na Instagramu, za „Avaz TV“ otkrio je sve o influenserskom poslu, ali i da li ima sujete među kolegama, te kako se nosi s ružnim komentarima.

Osvrnuo se i na to koliko jedan influenser s manjim brojem pratilaca može mjesečno zaraditi.

- To je tema koja većinom sve zanima, koliko zarađuju influenseri. Brojke su različite, ali, naprimjer, influenseri koji imaju manji broj pratilaca mogu mjesečno od klijenata i saradnji zaraditi i tri-četiri hiljade KM - kazao je Kadić u emisiji „Načisto s Eldarom“.

Da biste postali influenser, dodaje on, važno je da radite ono što volite te da taj sadržaj predstavljate na društvenim mrežama.

Cijelu emisiju pogledajte na Avaz TV-u.

Pretplatite se na YouTube kanal AVAZ TV.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.