LUKSUZ ZA MALIŠANE

Pogledajte šta nudi prva „Louis Vuitton“ kolekcija za bebe

Cijene se kreću od 650 do vrtoglavih 86.500 dolara

Louis Vuitton  - Avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+9
E. Ag.

3.5.2023

Nedavno je svjetlo dana ugledala prva „Louis Vuitton“ kolekcija za bebe. Iznenađuje kako se ovaj brend do sada nije bavio dječijom modom, ali očito su potrebe luksuznog tržišta ukazale da je vrijeme.

Od 3 do 12 mjeseci

Nedavno predstavljena kolekcija sastoji se od kompletnog asortimana odjeće i dodataka za djecu od 3 do 12 mjeseci, od dnevne odjeće do odjevnih kombinacija za posebne prigode. Pletene hlače i kombinezoni, bodiji, pidžame, košuljice, haljinice, kaputići... jednostavno su neodoljivi, baš kao i dodaci

Kolekcija, također, sadrži niz dječijih predmeta, poput medvjedića (za podsjetiti je kako je Gaston Louis Vuitton uveo igračke u ovu modnu kuću još 1930-ih.), srebrenih čaša, zvečki, dekica, putnih torbi i toaletnih torbica. Svoje je mjesto dobio i kultni „Louis Vuitton“ kovčeg, ali ovaj put pretvoren u dječiji ormar.

Tkanine su pažljivo odabrane

Posebna pažnja posvećena je detaljima kao što su sedefasta dugmad, vezeni motivi, ukrasi i jacquard uzorci. Tkanine su pažljivo odabrane i uključuju organski pamuk, certificiranu kožu te kašmir i vunu od dobavljača koji su predani dobrobiti životinja, ističu u „Louis Vuittonu“.

Izlaskom ove dječije kolekcije „Louis Vuitton“ je najavio da je ovo samo prva od mnogih, a druga kolekcija se očekuje u septembru.

Pogledajte u videu kakve su cijene.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.