ZA POSEBNU KLIJENTELU

"Louis Vuitton" torbe koje koštaju više od BMW-a

Nekima je cijena viša od 40.000 dolara

Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+1
E. Ag.

27.4.2023

Nisu sve „Louis Vuitton“ torbe dizajnirane isto – neke koštaju nekoliko stotina dolara, a druge na hiljade dolara…

Poseban dio

Na sajtu ovog čuvenog modnog brenda odvojene su „zvijezde“ od „superzvijezda“ i „megazvijezda“. Postoji poseban dio u kom se nalaze Capucine, Alma i Volta torbe, napravljene od egzotičnih materijala, poput ultraluksuzne kože krokodila. One koštaju nekoliko hiljada dolara, ali, ipak, postoje i oni varijeteti koji koštaju i više od 40.000 dolara.


Luksuzne kolekcije

Nekad ranije ovaj modni brend ih nije ni predstavljao na sajtu, jer su one jednostavno namijenjene njihovoj ultrabogatoj i luksuznoj klijenteli, kojima je šoping cjelodnevno iskustvo i uživanje, u posebnim pogodnostima i detaljima. Ipak, prije nekoliko mjeseci, oni su napravili promjenu u svom sistemu, pa su postavili detaljne specifikacije svih modela i njihove cijene.

Prošle godine, ovaj luksuzni brend odlučio je da mora posvetiti više pažnje tim bogatim i luksuznim kolekcijama, koje su namijenjene dobrostojećim klijentima, kako bi očuvali svoj imidž ekskluzivnog brenda. Ova egzotična grupa torbi im svakako pomaže u tome, jer, vjerovali ili ne, ove torbe koštaju više od BMW-a.

Marketing
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.