NOVI TREND

Otkrivanje spola bebe je prevaziđeno: Ovo postaje hit

Budući roditelji posljednjih godina kao da su se takmičili ko će napraviti raskošniju i zanimljiviju zabavu otkrivanja spola nerođenog djeteta

Trudnice i njihovi partneri otišli korak dalje. Printscreen/Instagram

E. Ag.

1.5.2023

Budući roditelji posljednjih godina kao da su se takmičili ko će napraviti raskošniju i zanimljiviju zabavu otkrivanja spola nerođenog djeteta. Njihovi snimci preplavili su društvene mreže i često su bili tema rasprava. No to bi moglo postati historija jer se pojavio novi trend.

Trudnice i njihovi partneri napravili su novi korak pa sada objavljuju videe u kojima otkrivaju ime koje su odabrali za svoju bebu. Jedan takav video objavila je na Instagramu influencerica Tifani (Tiffany), koja je u 38. sedmici trudnoće i čeka djevojčicu.

Sa skoro pola miliona svojih pratilaca podijelila je video u kojem ona i partner stoje okruženi ružičastim balonima na kojima su ispisana imena Kejt (Kate), Tander (Thunder), Rouz (Rose), Kerolin (Caroline), Lili (Lily) i Olivija (Olivia). Iglom buše jedan po jedan balon, dok na koncu ne ostane samo onaj na kojem je ispisano Lili i tako otkrivaju da će se baš tako zvati njihova curica koja uskoro stiže na svijet.

U odjeljku za komentare mnogi su izrazili svoje nezadovoljstvo ovom idejom.

- "Bože, zar nam treba i otkrivanje imena?", "Kako nepotrebno. Fokusirajte se na roditeljstvo, ne na ove gluposti", "Koliko bijednih otkrivanja ćete još smisliti?", "Molim vas, nemojte da ovo postane trend", "Sve to zbog običnog imena? - mišljenja su nekih korisnika Instagrama.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.