BRITANSKA UMJETNICA

Pjevačica pokazala kako izgleda tijelo 11 dana nakon poroda

Ignorirajte sve one koji vam govore kako biste ili ne biste trebali izgledati nakon određenog vremena, poručila je Džesi Džej

Ovim je potezom željela poručiti svim majkama da se ne trebaju sramiti svog tijela. Printscreen/Instagram

E. Ag.

17.6.2023

Mjesec nakon što su Džesi Džej (Jessie J) i partner Čenan Safir Kolman (Chanan Colman) dobili prvo dijete, sina Skaja (Sky), 35-godišnja pjevačica je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj je gotovo naga. Ovim je potezom željela poručiti svim majkama da se ne trebaju sramiti svog tijela, koje je devet mjeseci bilo dom nekom drugom biću.

- Ovo pišem za sebe, kao i za sve druge kojima je ovo potrebno. Vaše tijelo je devet mjeseci bilo dom nekome drugome. Vaši organi su se pomaknuli i moraju pronaći put natrag na mjesto na kojem su bili prije. Vaša se maternica još polako smanjuje. Vaši hormoni luduju. Vaše tijelo radi najjačim naporom. Iscrpljeni ste, ali ste čarobni. Vaše je tijelo proizvelo novi život. Malenog čovjeka koji je sve vrijeme sarađivao na tome s vama i bezgranično vas voli.

Uzmite vremena. Budite blage prema sebi, svom tijelu i umu. Zapamtite da ste još u fazi oporavka i ne zaboravite na to podsjetiti i one oko sebe. Slavite svoje novo tijelo. MORALO se promijeniti. Na nekim će mjestima biti veće, na drugima manje. Prekrasno je i prirodno. Ignorirajte sve one koji vam govore kako biste ili ne biste trebali izgledati nakon određenog vremena. Živimo u 2023., ljudi se moraju opustiti. To je vaše putovanje. Vaše vrijeme i VAŠE tijelo. Nije isto kao kod drugih žena i to je ono što ga čini posebnim. Ti si jedinstvena. Ovo je moje tijelo 11 dana nakon poroda i sada nakon 35 dana još izgledam gotovo isto. VOLIM svoje tijelo. Dalo mi je najdivnijeg cimera. A kad ponovno bude spremno za promjenu, to će se i dogoditi. Kakva god ona bila, prihvatit ću je - napisala je emotivna Džesi Džej, koja je s fanovima podijelila i fotografije mališana rođenog carskim rezom, ali i video nastao u iščekivanju poroda.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.