BEBE I MAME

Bogata blogerica objavila trudničku fotografiju u kupaćem kostimu, a mame su odmah uočile nešto čudno

Avaz.ba

24.11.2017

Jedna od najslavnijih i najbogatijih blogerica svijeta, Italijanka Kiara Ferađni (Chiara Ferragni) jučer je objavila fotografiju iz nove kampanje badića. Snimljenu s očitim trudničkim trbuščićem.

Linija joj je doista besprijekorna, a trbuh idealne veličine, međutim, kako je pod slikom napisala da je u 6. mjesecu trudnoće tako su njezini vjerni fanovi odmah izračunali da to baš i nije tako.

S obzirom na to da vjerno prate informacije i točno znaju koliko je njihova miljenica trudna, malo su nabacile računicu prema kojoj ispada da je Kiara zapravo trudna pet mjeseci.

To brojanje je zapravo nekad dosta zbunjujuće. 

Shooting a swimwear campaign at 6 months pregnant ✔️ #TheBlondeSaladGoesToPuglia

A post shared by Chiara Ferragni (@chiaraferragni) on

- Rodiš s 40 sedmica, što znači da bi to trebalo biti na samom kraju devetog mjeseca zbog čega trudnoća ustvari traje deset, a ne devet mjeseci. Ako je ona trudna 22 sedmice, znači da je trudna pet mjeseci. Znam to jer sam ja sada trudna 25 sedmica i ušla sam u 6. mjesec trudnoće. Što znači da sam trudna šest, a ne sedam mjeseci", komentirale su žene i tako potakle raspravu o temi brojanja sedmica i mjeseci trudnoće, koje mnoge trudnice, a i druge, često zbunjuje.

Eh, kad bi mjesec imao točno četiri sedmice sve bi bilo malo jasnije.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.