SLOBODAN UDARAC

NiP je garant vladavine vrijednosti SDA

Ako je NiP koji SDA napada s pozicija ko je veći musliman i ko iskrenije voli Erdoana, ono najbolje što ujedinjena opozicija protiv SDA može ponuditi, bojim se da smo ga već po*ušili. Sa ili bez obnaženih penisa pred Narodnim pozorištem

Piše: Danijal Hadžović

27.6.2022

U današnjem izdanju "Slobodnog udarca" osvrćemo na političke reakcije na Paradu ponosa koja je u subotu održana u Sarajevu.

- Naravno, nacionalni interes je srušiti ovakvu kriminalizovanu i užasnu SDA i jasno je da će tu biti potrebna široka koalicija i ljevica i desnice. Ipak, nimalo optimistično ne zvuči da tu borbu protiv SDA predvodi Narod i pravda. Zaustavljanje korupcije je bitno, ali još su bitnije vrijednosti. Jer korupcija bude i prođe, a vrijednosti dugoročno oblikuje neko društvo. 

A NiP na vlasti je garant da će se u društvu nastaviti održavati i podsticati neokonzervativna revolucija koja je na sceni još od 1990. godine. Oni sa SDA dijele potpuno identične panislamističke vrijednosti, ali ih napadaju s pozicije da su oni te vrijednosti uprljali korupcijom i licemjerjem. 

Ako je takav NiP koji SDA napada s pozicija ko je veći musliman i ko iskrenije voli Erdoana, ono najbolje što ujedinjena opozicija protiv SDA može ponuditi, dok SDP o škakljivim kontroverznim pitanjima „mudro“ šuti da se nekom ne zamjere, bojim se da smo ga već popušili. Sa ili bez obnaženih penisa pred Narodnim pozorištem. 

Kompletan komentar pogledajte u videu.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.