LJUBAV BEZ GRANICA

Video koji će vas raznježiti: Pogledajte šta ovaj dječak radi svakog jutra kad se probudi

Snimak je sakupio više od 350.000 sviđanja, a preslatki dječak je oduševio sve na mreži

Dječak u pidžami juri ka sobi svog malog brata. TikTok

E. Ag.

14.11.2023

Imati mlađeg brata ili sestru je najljepši poklon koji nam naši roditelji mogu dati i to znaju svi oni koji ih imaju. Život im je ispunjeniji, zauvijek imaju prijatelja i nikada nisu usamljeni.

Jedan dječak je na TikToku pokupio sve simpatije korisnika mreže, koji su bili oduševljeni njegovim ponašanjem prema mlađem bratu i načinom na koji mu pokazuje ljubav. Na snimku se vidi kako on svakog jutra iz svoje sobe trči kroz hodnik, da bi ušao kod brata i pozdravio ga. U videu se čuje kako mališan preslatko govori: "Idem u bebinu sobu", dok mu raznježena majka to odobrava kroz osmijeh.

@erin_dittmer these little moments 🤍 #grateful #lifewithkids #babyboy #babytok #toddlermom #toddlersoftiktok #familytime #momof2 #momtok #sahm ♬ original sound - Erin Dittmer

Dječak u pidžami juri ka sobi svog malog brata, a onda ga s vrata pozdravlja uzivkujući: "Dobro jutro, reci zdravo" i drži ga za ruku kroz rešetke kreveca, piše SrećnaRepublika.

Snimak je sakupio više od 350.000 sviđanja, a preslatki dječak je oduševio sve na mreži. Mnogi su rekli da su ovakvi trenuci "pravi blagoslov" za roditelje i nešto najvrednije što imaju.

- „Ovo me motiviše da rodim još jedno dijete“, „Bratska ljubav je najčistija ljubav od svih“.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.