VIRALAN SNIMAK

Ono što je ovaj dječak uradio u frizerskom salonu želja je mnogih roditelja

Frizer je počeo šišati trogodišnjaka, a potom je uslijedila scena kojoj se nije nadao

Mališan se gromoglasno smije u frizerskom salonu. TikTok

E. Ag.

21.2.2024

Noćna mora mnogih roditelja je vođenje djece kod frizera. S odlaskom u salon, pogotovo kada su oni izuzetno mali, znaju da ih čeka prava avantura. U većini slučajeva i plač. Održati fokus djeci da im se napravi frizura ili ih razuvjeriti da ih niko neće povrijediti šišanjem je za mnoge roditelje svojevrsna olimpijska disciplina

Ono što je jedan dječak uradio u frizerskom salonu želja je mnogih roditelja, a za frizere pravi dokaz da rade posao sa svrhom. U viralnom snimku koji je privukao veliku pažnju na TikToku i sakupio 2,2 miliona sviđanja, vidi se mališan koji se gromoglasno smije u frizerskom salonu dok sjedi na stolici, a frizer ga šiša, piše SrećnaRepublika.rs.

@trimology When your barber’s funny af #trimology #kids #funny #laugh #barber #fresh @Mason ♬ original sound - TRIMOLOGY

Iako mnogima nije poznat razlog kako je krenuo napad smijeha koji je prešao i na frizera, mnogi misle da mu je momak nešto krišom rekao što ga je nasmijalo. Ovaj sjajan tim djeluje kao da se sjajno zabavlja, a prema snimku i koliko se može vidjeti, dječaka je najvjerovatnije golicao trimer, zbog čega se migoljio i smijao.

- "Šta mu je rekao", "Zašto se i ja smijem", "Brat zaslužuje besplatno šišanje za godinu", "On je divan, a ni barber nije lošiji - bili su neki od komentara.

Mnogi su komentirali kako je frizeru zaista posao lijep i kako mu cjelodnevno stajanje na nogama olakšavaju ovakvi momenti. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.