LUKSUZ

Za ljubitelji visoke mode: Predstavljena Baby Dior kolica za djecu od 10.500 dolara

Kolica dolaze sa dodatnom podrškom za komfor sa inovativnim sistemom ventilacije i dušekom koji je napravljen od prirodnih vlakana bambusa

Modularna kreacija se može sklopiti i rasklopiti sa lakoćom. Agencija

Z. K. / Avaz.ba

1.10.2020

Budući ili novopečeni roditelji, koji su ujedno ljubitelji visoke mode, imaju povoda za radost. Slavni brend Dior, upravo je predstavio svoja prva dječija kolica u saradnji sa brendom Inglesina. Pored toga, kolica su još ekskluzivnija, jer su dekorirana nepobjedivim i nezaboravnim Dior Oblique dezenom. 

 Inglesina je italijanski brend koji je poznat po svojim kolicima i stolicama za djecu, a nudi kombinaciju kolijevke i kolica, koja dolazi sa prilagodivim baldahinom koji će vašu bebu zaštititi i od sunca i od kiše. Dior brendiranje se može videti na dršci i točkovima ovih kolica, dok ona sama po sebi odišu luksuzom i dozvoljavaju i mamama i bebama da ostave trajni modni utisak, zahvaljujući odgovarajućoj torbi za pelene, koja prati dizajnersku temu. 

Kolica dolaze sa dodatnom podrškom za komfor sa inovativnim sistemom ventilacije i dušekom koji je napravljen od prirodnih vlakana bambusa. Modularna kreacija se može sklopiti i rasklopiti sa lakoćom. Baby Dior kolica su od 4. septembra dostupna na tlu Evrope, Bliskog Istoka, Singapura i Hong Konga, a njihova cijena iznosi 10.500 dolara.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.