MALI GOSPODIN

Ovaj mališan ima samo dva mjeseca, a već je internet-senzacija zbog svoje frizure

Mama nije mogla ni da pretpostavi da će njeno treće dijete stići na svijet s tako bujnom kosom

Njegova majka otkriva da je tokom trudnoće s Navijem patila od ekstremne kiseline. Instagram

E. Ag.

18.3.2024

Nije rijetkost da se bebe rađaju s kosom, ali ona je mahom paperjasta i od nje nije moguće napraviti frizuru. U slučaju dvomjesečnog Navina iz Engleske situacija je drugačija. Dječak je postao zvijezda na društvenim mrežama upravo zbog svoje guste kose i neobične frizure, zbog koje izgleda kao mali gospodin, piše SrećnaRepublika.rs.

Rođen s gustom kosom i elegantnim razdjeljkom sa strane, ovaj mališan je izazvao pravu pometnju na društvenim mrežama, gdje ga ljudi upoređuju s poznatim ličnostima poput Donalda Trampa, Marka Volberga i Benedikta Kamberbača.

Neočekivana frizura

Njegova majka otkriva da je tokom trudnoće s Navijem patila od ekstremne kiseline u stomaku, ali nije ni slutila da će na svijet donijeti dječaka s toliko gustom kosom. Čak je i njen partner bio iznenađen količinom kose koju je mali Navi imao već pri rođenju.

- Moj partner se stalno šali da je ljubomoran na Navija što ima toliko kose – komentariše dječakova mama kojoj je maleni Navi treće dijete.

Urnebesni komentari

Kako navodi britanski Miror, njena prva beba rođena je bez kose, dok je druga imala „nešto malo kose“, poput većine beba, dok je Navi postao atrakcija upravo zbog svoje frizure.

- Kad sam bila na ultrazvuku, vidjela sam njegovu kosu na snimku i rekla da je prilično duga. Ipak, nisam se nadala da će biti ovoliko duga. Navi je došao na svijet s razdjeljkom sa strane i savršeno stilizovanom kosom - kaže Navijeva majka.

Ona je podijelila fotografije i videosnimke svoje najmlađe bebe, što je izazvalo lavinu urnebesnih komentara na društvenim mrežama. Njegova frizura je prozvana "Benedikt Babybatch" i upoređena je s frizurama prosječnih muškaraca srednjih godina, što je izazvalo smijeh i divljenje među pratiocima.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.