PUNA KUĆA

Kristina ima 22 djece i samo 25 godina: Ovako brine za njih

Mlada majka ima armiju oko sebe

Uspijeva sa svom djecom da provede vrijeme. Instagram

Dž. R.

30.4.2024

Mlada žena, Kristina Oktruk (Octruk), uskoro puni 26 godina, međutim ona se već ostvarila kao majka i ima čak 22 djece. Svoj dom je ispunila dječijom grajom pomoću surogat majčinstva.

Nije sama

Blogerka iz Rusije se udala za milionera i biznismena Galipom (57), sa kojim je dobila jedno dijete, a ostalu djecu je dobila pomoću surogat majke. Svu djecu uspijeva da njeguje, da se sa njima mazi i da ih vodi u šetnju. U tom poslu, naravno, nije sama.

Kristina često u šetnju ide sa pomoćnicama, koje su joj dobra pomoć i odlično društvo.

Njena najstarija kćerka, osmogodišnja Viktorija, već pomaže mami oko velikih obaveza. Trogodišnjaci, koje mama trenutno sama odgaja nakon što je Galip uhapšen u maju u okviru ruske istrage o prevari su: Mustafa, Marijam, Ajrin, Alis, Hasan, Džudi, Harper, Tereza, Husein, Ana, Izabela, Ismail, Mehmet i Ahmet.

Ovaj porodični dom ima i mnogo dvogodišnjaka, po imenu Ali, Kristina, Alena, Sara, Lokman i Alparslan, a kao i najnoviji član porodice, tu je najmlađa kćerka Olivija.

Objavila knjigu

Međutim, uprkos tome što je kritikovana da "kupuje decu", Kristina ne planira da prestane u skorije vrijeme. Otkrila je u ranijim intervjuima da želi da postigne trocifren broj djece.

Poslovni tajkun bio je u zatvoru 2023. godine zbog optužbi za "pranje" novca, kao i za falcificiranje dokumenata. Opsjednuta bebama, Kristina ima armiju od 16 dadilja koje žive u kući i koje pružaju ruku pomoći 25-godišnjakinji, dok je suprugu određena kazna od osam godina zatvora, piše "TheSun".

Njih dvoje su se prvi put sreli u klubu u Moskvi, u Rusiji, i od tada su započeli svoje poglavlje u raskošnoj trospratnoj vili u Batumiju, u Gruziji. Još u februaru prošle godine, Kristina, koja je platila 142.000 funti surogat-majkama, također je objavila knjigu u kojoj govori o svojim iskustvima kao majka u ovolikoj porodici.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.