NOVA KOLEKCIJA

Louis Vuitton najavio novu liniju odjeće za bebe

Kolekcija predstavlja promišljenu paletu svakodnevnih komada i stilova za posebne prilike

Louis Vuitton za bebe. Printscreen

M. Z.

2.2.2023

Louis Vuitton je jučer najavio da će nova linija za bebe, koja će biti lansirana 3. marta u odabranim prodavnicama širom svijeta, uključivati odjeću, obuću, aksesoare i predmete s novim izgledom njihovog prepoznatljivog motiva monograma.

Monogram brenda će se pojaviti kao perforacije na kožnim cipelama, kao 3D pletenina od kašmira i kao etiketa pričvršćena na mnoge komade.

Doživotne uspomene

„Kolekcija predstavlja promišljenu paletu svakodnevnih komada i stilova za posebne prilike, ranih igračaka koje mogu postati doživotne uspomene“, navodi se u saopćenju kuće.

Među poklonima za bebe u ponudi su gravirana srebrna čaša, plišani meda Louis Vuitton i posebno dizajnirani kofer.

Odjeća, veličine do 12 mjeseci, izrađena je od odabranih materijala u skladu s posvećenošću brenda odgovornom snabdijevanju. Ekološki standardi uključuju organski pamuk i kožu sa certifikatom Leather Working Group, dok kašmir i ovčja vuna dolaze od partnera koji osigguravaju dobrobit životinja, rekao je Vuitton.

Pješčane dine

Dječija odjeća dolazi u paleti mliječno bijele boje, pješčanih dina i sivih tonova i uključuje kombinezone, bodije, pidžame, haljine i kapute s kapuljačom, sa aksesoarima u rasponu od pletenih papuča do kapa sa cvijećem i biserima do čarapa.

Elegantna, ali razigrana, ova bezvremenska kolekcija pratit će bebe u prvim danima života!

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.