ZANIMLJIVA RASPRAVA

Konobar zamolio mamu da počisti nered svog djeteta u restoranu, ona se naljutila

Iako su neki roditelji bili na njenoj strani, više je bilo onih koji nisu mogli vjerovati šta su pročitali

Mama pokrenula zanimljivu raspravu. AP

D. R.

12.9.2023

Odlazak s malim djetetom u restoran može biti vrlo naporan, a jedna je mama potaknula zanimljivu raspravu nakon što je na Redditu napisala šta je doživjela upravo u restoranu. Kaže da je bila ljuta i zbunjena kada ju je konobar zamolio da pospremi za svojim malim djetetom. Kako je objasnila, njen 10-mjesečni sin napravio je nered prilikom jela, a to se, kaže, nije svidjelo konobaru.

- Nije li zadatak konobara da počisti za svojim gostima? I moj sin također je bio gost restorana, baš kao i ja i ostali ljudi koji su tu večer jeli u restoranu. Nismo li mi zaslužili da uživamo i provedemo ugodnu večer? Osim toga, bila sam primorana čistiti - napisala je u svojoj objavi koja je podijelila mišljenja ljudi.

Iako su neki roditelji bili na njenoj strani, više je bilo onih koji nisu mogli vjerovati šta su pročitali. Neki su čak rekli kako misle da će dijete biti "nepodnošljivo" kada bude starije zbog majčinog ponašanja, prenosi Index.hr.

- Mislim da ipak malo pretjeruješ. Zašto ne bi počistila za svojim djetetom? Ipak je tvoje. Uostalom, sumnjam da je dijete od 10 mjeseci uspjelo napraviti toliki nered da ga ti kao njegova majka ne bi mogla očistiti za kratko vrijeme. Konobar je, po mom mišljenju, potpuno u pravu - jedan je od komentara.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.