KO KOGA TREBA ČUVATI

Pogledajte kako beba u hodalici krade tati kafu dok on zuri u mobitel

"Kad tate kažu da će ostati s djetetom kako biste mogli spavati, ovo se desi, napisala je majka djevojčice

Beba nije odustajala od nakane da se dočepa kafe. TikTok

E. Ag.

17.8.2023

Na TikToku je osvanuo video koji je postao viralan, a u kojem se vidi kako beba u hodalici krade tati kafu dok on neprestano zuri u mobitel.

Naime, kako je pojasnila majka, koja je i objavila video, osmomjesečna beba u hodalici punom brzinom ulazi u dnevnu sobu, gdje je njen otac zadubljen u svoj mobitel. Uprkos bebinom dramatičnom ulasku, otac ne diže pogled s mobitela. I to je uredu što se bebe tiče - samo se želi dočepati njegove ledene kafe.

Odlučna djevojčica isteže ruku preko niskog drvenog stola dok joj čaša s kafom ne bude čvrsto na dohvat ruke. Beba se zatim tiho odguruje tako da više nije u očevoj liniji vida. Otac i dalje ništa ne primjećuje.

@kaylieburchardt dads when they say theyll get up with the baby in the morning so you can sleep in 😮‍💨 #fyp #fypシ #coffeetok #babytok #dadsoftiktok #funnyvideos #whoops #funny #dailylaugh #dailylaughs #shein #hellobaby #dad #dadlife #grwm ♬ original sound - KaylieBurchardt

Potom beba njuši svoje „ukradeno blago“, pa čak i pokušava popiti gutljaje. Na kraju odluči da bi bilo zabavnije samo ga baciti na pod, prenosi Slobodna Dalmacija.

To konačno privlači očevu pažnju. Skače na noge i iznova i iznova uzvikuje: "O moj Bože!"

Majka Kajli Burčart (Kaylie Burchardt) podijelila je ovaj video na TikToku uz opis: "Tate kad kažu da će ostati s bebom ujutro kako biste mogli spavati."

Incident se zapravo dogodio dok je Kajli bila u teretani.

- Bila sam na putu kući, kad me muž nazvao i rekao: „Nemoj poludjeti, ali mislim da trebamo nabaviti novi tepih“ - kaže Kajli za Today.com.

Kad je Kajli došla kući, počeli su zajedno čistiti mrlju od kafe.

Video je pregledan 60 miliona puta,

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.