NAJAVA EMISIJE

Emir Hadžihafizbegović večeras u "Crvenoj olovci": Bakir ne ruši državu, afere neka dokaže Sud i neka idu svi u zatvor!

Izjednačavanje i stavljanje u isti kontekst rušenja države Bakira Izetbegovića sa Miloradom Dodikom i Draganom Čovićem je bezobrazluk i neistina, istakao je

Piše: H. J. I.

3.11.2021

Gost ovosedmičnog izdanja "Crvene olovke" je proslavljeni bh. glumac i direktor Kamernog teatra 55 u Sarajevu Emir Hadžihafizbegović.

U toku intervjua, Hadžihafizbegović se osvrnuo na trenutnu političku situaciju u našoj zemlji, člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika, OHR i međunarodnu zajednicu u našoj zemlji, predsjednika SDA Bakira Izetbegovića, brojne afere koje potresaju našu zemlju....

Na pitanje urednice i voditeljice Helene Javor – Ibrahimbegović, kako komentira brojne afere, među kojima su "Respiratori", "Sigurnosne provjere", "Diploma", gospodin Hadžihafizbegović je veoma burno reagirao.

- Izetbegović ne radi na dekonstrukciji BiH. Sve te afere jesu neki vid rušenja države, sudi im se. Ako dokaže sud neka idu svi u zatvor. Ali izjednačavanje i stavljanje u isti kontekst rušenja države Bakira Izetbegovića sa Miloradom Dodikom i Draganom Čovićem je bezobrazluk i neistina - istakao je Hadžihafizbegović.

Kompletan intervju pogledajte večeras u 20 sati na Avaz TV.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.