GRAS NAJAVIO

Isplata pretplatnih karata za novembar za radnike, nezaposlene osobe, uposlenike MUP-a, strane penzionere počinje sutra

Svi korisnici su dužni prilikom kupovine kupona donijeti iskaznicu na uvid radi upisa broja iskaznice na kupon

Sva prodajna mjesta GRAS-a u subotu, 05.11.2022. godine radit će od 08:00 – 13:30 sati. AVAZ

A. O.

31.10.2022

GRAS obavještava svoje korisnike javnog gradskog prijevoza će sutra početi prodaja pretplatnih karata za novembar 2022. godine za radnike, nezaposlene osobe, uposlenike MUP-a, strane penzionere, bračnog druga penzionera, invalide, šehidske porodice, ratne vojne invalide i dobitnike ratnih priznanja i odlikovanja. 

Svi korisnici su dužni prilikom kupovine kupona donijeti iskaznicu na uvid radi upisa broja iskaznice na kupon.



Elektronske kartice

- Obavještavamo penzionere da od 01. novembra 2022. godine u sredstvima javnog prijevoza mogu koristiti isključivo elektronske kartice za prijevoz, te ukoliko nisu preuzeli svoju karticu da to mogu učiniti uz kopiju zadnjeg čeka od penzije na prodajnom mjestu na kojem su predali dokumentaciju za izradu iste. Od 01.11.2022. godine, počinje dopuna elektronskih kartica za penzionere sa penzijom iznad 425,00 KM. Penzioneri mogu izvršiti dopunu elektronske kartice za jedan (novembar) ili za dva mjeseca (novembar i decembar), a prilikom dopune kartice potrebno je donijeti kopiju zadnjeg čeka od penzije. Penzionerima sa visinom penzije do 425,00 KM automatski je produžena važnost elektronske kartice do 05.01.2023. godine. Obavještavamo redovne studente i učenike III i IV razreda srednjih škola da su obavezni izvršiti dopunu elektronske kartice za prijevoz za mjesec novembar. Učenicima I i II razreda srednjih škola automatski je produžena važnost elektronske kartice do 01.01.2023. godine - ističu iz GRAS-a.

Dopuna elektronskih kartica vrši se na prodajnim mjestima GRAS-a: Ćumurija, Otoka, Ilidža, Dobrinja, Vogošća, Alipašin Most i Hadžići.

Također, napominju da učenici srednjih škola koji prvi put predaju dokumentaciju za izradu elektronske kartice obavezni su dostaviti potvrdu za prevoz kupljenu na prodajnom mjestu GRAS-a i ovjerenu u školi i jednu fotografiju. 


Prodajna mjesta

Redovni studenti koji prvi put predaju dokumentaciju za izradu elektronske kartice obavezni su dostaviti ovjerenu potvrdu sa fakulteta, jednu fotografiju i ličnu kartu na uvid. Dokumentaciju mogu predati na prodajnim mjestima GRAS-a: Ćumurija, Otoka i Ilidža.

Prodajna mjesta Ćumurija, Otoka, Dobrinja i Ilidža radnim danima do 10. novembra radit će produženo od 07:00 – 16:30 sati, a od 11. novembra do kraja mjeseca od 07:00 – 15:00 sati.

Prodajna mjesta Alipašin Most, Nedžarići, Hadžići i Vogošća radnim danima rade od 07:00–15:00 sati.

Sva prodajna mjesta GRAS-a u subotu, 05.11.2022. godine radit će od 08:00 – 13:30 sati.

Prodaja radničkih kupona zone A, pored uobičajenih prodajnih mjesta, vrši se i na kioscima GRAS-a koji se nalaze na Baščaršiji, Domu Armije, Marijinom Dvoru, Željezničkoj stanici i Čengić Vili.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.