REGION

Preokret u hrvatskom ljubavnom trokutu: Mi smo i dalje u vezi! I dalje mi dolazi svaki dan i tu jede i spava

Tvrdi da ne proganja "Romea"

(A. Vr.)

26.9.2014

Nakon što smo objavili da će uskoro početi suđenje K. A. (25) zbog toga što je prijetila smrću, nametljivo se ponašala i uništila vozilo nesuđenom suprugu Robertu B. (33) kojeg smatra ocem svog trećeg djeteta, ta mlada majka iznijela je i svoju stranu priče pošto ju je Robert optužio.

- Mi smo i dalje u vezi! Dolazi nakon posla, kod mene jede i spava. Ne znam odakle mu da je ljubav gotova i da ga od sudske zabrane prilaska ne viđam! Upoznala sam ga 2010. i uselili smo se u podstanarski stan za koji je potpisao najam. Zbog njega sam se rastala od muža s kojim imam drugo dijete, prenosi jutarnji.hr.

Robert me natjerao na rastavu jer ‘nije želio živjeti s tuđom ženom’. A kad ono, u aprili 2013. saznala sam od njegova oca da je on u braku i da ima kćer. Srušio mi se svijet. Uvjeravao me da je taj brak samo papir. S njim sam dvaput ostala trudna. Prvi put smo se odlučili na abortus jer nije bilo vrijeme. Danas imamo bebu od 11 mjeseci i uživamo - kaže K. A. ističući da Robertove roditelje nije uznemiravala telefonom.

Napominje i da je njegova porodica nije željela upoznati jer ne prihvaćaju njegovu vezu s rastavljenom ženom. Robert ju je, tvrdi, uvjerio i da za njih dvoje uređuje stan u sklopu porodične kuće, no kad mu je usfalilo novca, K. A. se obratila za pomoć roditeljima. Novac mu je proslijedila.

Vezani tekst: Hrvatski ljubavni trokut: Djevojka s kojom sam varao ženu sada nas sve želi pobiti!

- Lani u januaru, nakon što sam mu rekla da mi ne treba život s muškarcem čija me porodice ne prihvaća, gurnuo me niz nasip i slomila sam ruku. Umirala sam od boli i preklinjala ga da me vodi u bolnicu. Pristao je tek kad sam mu obećala da ću reći da sam sama pala. Bilo je dana kad se brinuo o meni i govorio da su incidenti bili samo trenutak ludila jer da ne može bez mene. Pokajao se što me nagovorio na pobačaj. U vrijeme druge trudnoće lagao mi je da ide na posao, a spavao je kod svojih roditelja.

Poludjela sam i bacila mu ciglu u auto - pojašnjava K. A. koju je, naglašava, i Robertova službena supruga, iživcirana činjenicom da joj muž švrlja okolo, počela tući.

Ne bi li je uvjerila da nije kriva ona nego on, pozvala ju je da zajedno pregledaju snimke videonadzora u stambenoj zgradi u kojoj živi, a na kojima se vidi, napominje K. A., svaki ulazak i izlazak u objekt, pa tako i njezina “Romea”.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.