Soraju minute dijelile od smrti

Sjedila pored ubijenog Osmanagića

(E. Al.)
30.09.2014 12:37

Soraja Vučelić  mogla da je bude žrtva ubistva snajperom prije dvije sedmice, jer je, navodno, nekoliko minuta prije oružanog napada sjedila sa ubijenim biznesmenom Arminom Osmanagićem u jednom restoranu u Baru, piše “Alo!”. Kako je naveo podgorički list “Dnevne novine”, starleta će navodno biti hitno saslušana od strane crnogorske policije tim povodom.

- Soraja je u tom trenutku u restoranu sjedila pored Armina. Kada je čula da je tokom pucnjave spajperom pogođen i dečko koji je sjedio pored Osmanagića, nije joj bilo dobro. Odmah joj je prošlo kroz glavu da bi i ona bila pogođena, a možda i mrtva, da je samo nekoliko minuta duže ostala u restoranu. Nakon tog događaja ostala je još u Crnoj Gori, ali koliko sam upućen, niko iz policije u tom trenutku nije kontaktirao sa njom kako bi došla i dala izjavu – rekao je neimenovani izvor.

Soraja Vučelić se oglasila i navela da će odazvati pozivu, kao i da joj je žao što je Osmanagić nastradao.

- Saznala sam iz novina da ću biti saslušana zbog Arminovog ubistva. Naravno da ću se odazvati bilo kom pozivu, jer je to moja zakonska, ali i moralna obaveza. Mnogo mi je žao što je Armin nastradao, jer je bio veoma dobar dečko – rekla je Soraja za “Alo!”.

NA VRH