HRVATSKA

Tromilj kod Šibenika: Jedna osoba poginula dvoje djece i jedna žena povrijeđeni

Nesreća se dogodila iza tunela kroz Trta

Ilustracija

Avaz.ba

3.11.2018

Jedna osoba je osoba poginula, a troje je povrijeđeno, među kojima je dvoje djece, u teškoj saobraćajnoj nesreći u subotu oko 16:20 sati u blizini mjesta Tromilja, na cesti Šibenik - Drniš - Knin, navodi šibenska policija.

Nesreća se dogodila iza tunela kroz Trtar, u smjeru Drniša, kada je na privatno vozilo "Volkswagen Up", šibenskih registracija, kojim je upravljala 40-godišnja vozačica, naletjela cisterna za plin, također šibenskih registracija.  

Suvozač u "Volkswagenu", 70-godišnji muškarac, pri tom je zadobio teške povrede od kojih je nešto kasnije umro u šibenskoj Općoj bolnici, a dvoje djece iz istog vozila je povrijeđeno te je prvo prevezeno u šibensku, a potom u bolnicu u Split. Vozačica "Volkswagena" je zadržana u šibenskoj Općoj bolnici.  

- Prema prvim informacijama policije Jedan poginuli, dvoje djece i žena ozlijeđeni, koji je 40-godišnji vozač cisterne za plin držao od privatnog automobila "Volkswagen", na koji je naletio - kaže Marica Kosor, glasnogovornica Policijske uprave šibensko-kninske.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.