NOVI SAD Divljačko mučenje

Brutalno unakazio svoju djevojku: Polomio joj rebra motikom, pržio je peglom, sjekao lice nožem

Đorđa je policija privela i određen mu je pritvor do 48 sati

Avaz.ba
14.03.2019 15:42

Đorđe je u napadu ljubomore prvo prebio, pa onda nastavio maltretirati svoju djevojku

Foto: Društvene mreže

Đorđe L. (24) brutalno je pretukao svoju djevojku Ivanu F. (22) s kojom je živio u stanu u centru Novog Sada.

Njega je policija privela i određen mu je pritvor do 48 sati, nakon čega je, uz krivičnu prijavu za nasilje u porodici, sproveden na saslušanje u tužilaštvu.

U policiji su potvrdili da je osumnjičenom istovremeno po hitnom postupku izdata zabrana prilaska oštećenoj i naredba da napusti stan u kome su zajedno živjeli.

Kako Kurir.rs prenosi, Đorđe je student Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje u Novom Sadu, a na društvenim mrežama mu piše da nije u vezi.

Prema nezvaničnim informacijama, nemili događaj se odigrao u utorak, a navodno je mladić u napadu ljubomore prvo prebio, pa onda nastavio maltretirati svoju djevojku. 

  • Đorđe je student Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje u Novom Sadu
    Đorđe je student Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje u Novom Sadu Foto: (Facebook)

Osumnjičeni joj je rukama, nogama i drvenom motikom polomio rebra i probio joj pluća. Prema nezvaničnim informacijama, djevojka ga je molila da prestane, što je osumnjičenog razljutilo, pa je zagrijao peglu i opekao ruke, a potom uzeo nož i ubadao u butine i isjekao lice.

Pretučena djevojka je navodno sama otišla u Hitnu pomoć i prijavila šta se dogodilo, nakon čega je prebačena u Institut za plućne bolesti u Sremskoj Kamenici, na odjeljenje grudne hirurgije.

Kako Kurir.rs prenosi, u ovoj zdravstvenoj ustanovi je konstatirano da je zadobila višestruke prijelome rebara, nagnječenje grudnog koša, nagnječenje plućnog krila, probušene su joj plućne maramice, a imala je i krv u plućima, brojne povrede i opekotine po licu i rukama, kao i više uboda i posjekotina na butinama.

Kako su za 021.rs naveli u Institutu, djevojka se, i pored višestrukih teških povreda, oporavlja i nalazi u stabilnom zdravstvenom stanju.

Komentari

NA VRH