VIRALNI VIDEO

Darko Josipović na njemačko-zagorskom objasnio zašto je sletio kamionom s ceste

Vozač je u utorak rano ujutro izgubio kontrolu nad svojim kamionom zbog obilnih sniježnih padavina i klizave ceste pri čemu je njegova prikolica skliznula u zaštitnu ogradu i zaglavila se u stupu znaka autoceste

Darko Josipović sletio s autoputa. Jutarnji.hr

E. T. / Jutarnji.hr

17.1.2021

Snijeg i led ove su sedmice okovali dobar dio Evrope i zbog jako loših vremenskih uvjeta na nekim je saobraćajnicama "Starog kontinenta" bilo gotovo nemoguće sigurno voziti, pa tako i na njemačkom Autobahnu, piše Jutarnji.hr.

Njemački MDR Thüringen je tako snimio izjavu vozača tegljača Darka Josipovića koji vozi za jednu slovensku firmu i koji objašnjava kako je došlo do njegovog izlijetanja s ceste kamionom na A9 u smjeru Münchena u blizini Bad Klosterlausnitza.


Izgubio kontrolu

Vozač je u utorak rano ujutro izgubio kontrolu nad svojim kamionom zbog obilnih sniježnih padavina i klizave ceste pri čemu je njegova prikolica skliznula u zaštitnu ogradu i zaglavila se u stupu znaka autoceste.

U nesreći nitko nije povrijeđen, no ovo i ne bi bila neka vijest dok nismo poslušali kako je vozač za lokalnu medijsku kuću objasnio što se dogodilo. 

Snimak se vrlo brzo proširio internetom i postao viralan, a vozač kamiona je postao hit zbog svog njemačkog sa zagorskim izgovorom. 

Ovu simpatičnu i ljudsku izjavu još uvijek potresenog Josipovića svakako treba poslušati!

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.