NOVE MJERE

U Crnoj Gori od sutra policijski sat od ponoći do pet sati

Bojović je navela da je produžen rad ugostiteljskim objektima do 23 sata, a da postoji mogućnost da će zabrana muzike biti ukinuta sljedeće nedjelje

A. Ka. / Srna

Nove mjere od sutra na snazi

Foto: Ilustracija


U Crnoj Gori od sutra do petka, 23. aprila, policijski sat će trajati od ponoći do pet sati, a na snazi ostaje zabrana muzike u ugostiteljskim objektima, rekla je ministar zdravlja Jelena Borovinić Bojović.

Bojović je navela da je produžen rad ugostiteljskim objektima do 23 sata, a da postoji mogućnost da će zabrana muzike biti ukinuta sljedeće nedjelje.

Ona je navela da će marketi, supermarketi i hipermarketi raditi od sedam do 22 sata, a prodavnice odjeće, obuće, frizerski i kozmetički saloni do 22 sata.

Bojoviće je dodala da će u Podgorici i Danilovgradu biti dozvoljeno pohađanje škola, kao i da će i u tim općinama biti dozvoljen rad teretenama, fitnes centrima i priređivačima igara na sreću do 22 sata.

- Ugostiteljski objekti će i u ovim općinama raditi do 23 sata, a tržni centri, tezge i štandovi do 22. Međugradski saobraćaj i u ovim općinama je dozvoljen - rekla je ona.

Bojović je kazala da se u Nikšiću, Mojkovcu, Beranama, Pljevljima, Kolašinu, Šavniku i Andrijevici produžavaju aktuelne mjere.

Organizovanje zabavnih i rekreativnih aktivnosti za djecu i odrasle na otvorenom (luna-park, panoramski točak i slično) i dalje je zabranjeno.

Više o temi Crna Gora

NA VRH

Komentari

Podijeli članak na