POTPREDSJEDNIK VLADE

Abazović o hapšenju Kašćelana: Najveći podvig crnogorske policije u posljednjih 10 godina

Ja govorim iskreno, obećali smo da mafija neće vladati Crnom Gorom, rekao je Dritan Abazović

Dritan Abazović. Agencije

A. Ka. / Antena M

21.4.2021

Potpredsjednik Vlade Dritan Abazović čestitao je UP i Sektoru za borbu protiv organizovanog kriminala na hapšenju Slobodana Kašćelana.

- Radi se o kriminalcima koji imaju regionalni da ne kažem evropski značaj, i ovo je podvig crnogorske policije. Ne bih iznosio detalje jer akcija nije još završena, ali ovo je najveći uspjeh koji je policija ostvarila u posljednjih 10 godina. Ovo je klasična borba protiv organizovanog kriminala i korupcije. Nas interesuju najsloženije operacije i želimo da se maknemo od nekih trivijalnih stvari koje su postale svakodnevica", kazao je Abazović i dodao da je siguran da će i UP i SDT imati šta da kažu u narednim danima. Ruka pravde do ovih ljudi do sad nije mogla da stigne, ali ruka pravde je konačno krenula. Akcija se nastavlja, i nastavlja se i danas i u narednim danima će biti poznata jasnija slika javnosti - dodao je.


Kako je poručio, ukoliko ne bude opštih društvenih, političkih i unutrašnjih opstrukcija, Crna Gora će se izboriti sa kriminalom.

- Ukoliko se ne budemo bavili nacionalizmom, imat ćemo napredak. Ja govorim iskreno, obećali smo da mafija neće vladati Crnom Gorom, i ako ne bude opstrukcija ovo će biti činjenica i to vrlo brzo - zaključio je on.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.