ISTRAGA O ATENTATU

Popović: Ipak ću biti pozvana da svjedočim na suđenju za ubistvo Olivera Ivanovića

U Osnovnom sudu u Prištini je 6. jula počelo suđenje za ubistvo lidera Građanske inicijative "Sloboda, demokratija, pravda" Olivera Ivanovića

Ad. A. / Vijesti.me

Popović: Bit ću saslušana u svojstvu oštećene

Foto: Beta


Poslanica u Skupštini Srbije Milena Popović izjavila je danas da će ipak biti pozvana da svjedoči na suđenju okrivljenima za učešće u ubistvu njenog nevjenčanog supruga Olivera Ivanovića, pišu Vijesti.me.

Popović je agenciji Beta kazala da su je advokati koji prate suđenje u Prištini obavijestili da se nalazi na spisku svjedoka u postupku protiv optuženih za ubistvo Ivanovića.

-Također, pošto su oštećeni samo Marina, bivša Oliverova supruga, i najstariji sin Nikola, advokati su mi sugerisali da pišem zahtjev sudu da među oštećenima bude i moj sin Bogdan jer ima zakonska prava i ja ću to uraditi - rekla je Popović.

U Osnovnom sudu u Prištini je 6. jula počelo suđenje za ubistvo lidera Građanske inicijative "Sloboda, demokratija, pravda" Olivera Ivanovića.

Prema optužnici kosovskog specijalnog tužilaštva, šest osoba se terete za ubistvo Ivanovića: Marko Rošić, Nedeljko Spasojević, Rade Basara, Silvana Arsović, Dragiša Marković i Žarko Jovanović.

Ivanović je ubijen 16. januara 2018. godine sa više hitaca u leđa, dok je ulazio u prostorije svoje stranke u Sjevernoj Mitrovici.

NA VRH

Podijeli članak na