ORGANIZIRANI KRIMINAL

Za manje od 48 sati rasvijetljeno ubistvo MMA borca: Uhapšeno 13 osoba u Novom Sadu

Vulin je rekao je da je ovo krivično djelo uznemirilo građane, ali da sa ponosom može da istakne da ga je policija rasvjetlila za manje od 48 sati

Stefanović ubijen u sačekuši. Avaz

Ad. A. / Kurir

5.9.2021

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije, brzom i efikasnom akcijom za manje od 48 sati rasvijetlili su teško ubistvo koje se dogodilo u Novom Sadu, piše Kurir.

U opsežnoj akciji sprovedenoj na teritoriji Novog Sada, u saradnji sa javnim tužilaštvom, policija je uhapsila 13 osoba i zaplijenila narkotike, oružje, municiju, osam vozila i 50. 000 eura.

Rano jutros operativcima se pridružio ministar policije Aleksandar Vulin.

Vulin je rekao je da je ovo krivično djelo uznemirilo građane, ali da sa ponosom može da istakne da ga je policija rasvijetlila za manje od 48 sati.


Mjesto gdje se likvidacija dogodila. Kurir

- Teško ubistvo Uroša Stefanovića i ranjavanje Gorana Kovačevića Goranca s pravom je uznemirilo ne samo novosadsku već i cjelokupnu javnost Srbije. Ali sa ponosom mogu da kažem, zahvaljujući upornom, marljivom i predanom radu pripadnika Policijske uprave Novi Sad, Uprave kriminalističke policije, Službe za borbu protiv organizovanog kriminala, SAJ-a, Žandarmerije i naravno tužilaštva, možemo da kažemo da smo rasvijetlili ovo ubistvo - rekao je Vulin.

On je rekao da se nada da će se svi oni koji su sumnjali u policiju i tužilaštvo, koji su sumnjali u državu, danas bar malo postidjeti.

- Svim građanima Novog Sada i Srbije čestitam ovakvu policiju i ovakvo tužilaštvo. Mi smo sigurna zemlja - poručio je ministar Vulin.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.