PREDSJEDNIK SRBIJE

Vučić čestitao vaskrs: I ove godine proslavljamo u vremenima iskušenja sa kojim se susreću i naša otadžbina i slavni srpski narod

Čestitajući Vam Vaskršnje praznike, želim da Vas Gospod podrži u uzvišenoj službi Prvojerarha naše Srpske pravoslavne crkve, navodi se u čestitci Vučića

Aleksandar Vučić čestitao vaskrs. Agencije

Piše: E. T.

22.4.2022

Aleksandar Vučić, predsjednik Srbije čestitao je vaskrs. 

– Slaveći trijumf Večnoga nad neprolaznim, Vama, episkopatu, sveštenstvu, monaštvu i svim vjernicima od srca čestitam Vaskrs Sina Božijega. 

Najveći hrišćanski praznik – to vječito svjedočanstvo novog života – i ove godine proslavljamo u vremenima iskušenja sa kojim se susreću i naša otadžbina i slavni srpski narod, ali i cijelo čovječanstvo. 

Želim da Vaskrs bude najsnažniji podsticaj da, odlučno gledajući unaprijed, nastavimo da unaprjeđujemo našu Republiku Srbiju. Uvjeren sam da ćemo, kao i do sada, saborno i bratski, pokazati mudrost, odlučnost i riješenost da novim iskrama bratoljublja snažimo mir, toleranciju i prosperitet srpskog naroda. 

Čestitajući Vam Vaskršnje praznike, želim da Vas Gospod podrži u uzvišenoj službi Prvojerarha naše Srpske pravoslavne crkve. Hristos vaskrse! – navodi se u čestitci Aleksandra Vučića.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.