GLOBUS

Tramp oštro napao istragu o miješanju Rusije u izbore u SAD: "Gomila đubreta"

Vijesti.me

14.6.2018

Američki predsjednik Donld Tramp (Trump) oštro je danas napao istragu specijalnog savjetnika o miješanju Rusije u izbore 2016. kao "gomilu đubreta", uoči objavljivanja izvještaja kako je Ministarstvo pravde SAD postupalo tokom tih izbora. 

Tramp je na Twitteru naveo da se poslije njegovog povratka iz Singapura gdje je ostvario "odličan rezultat u pogledu Sjeverne Koreje" nastavlja "Lov na Vještice" iako, kako insistira, nije bilo dosluha s Rusijom ni opstrukcije pravde o tom navodnom zločinu, prenosi Vijesti.me.

- Tako, demokrate izmisle lažni zločin, Dosluh s Rusima, plate bogatstvo da zločin zvuči stvarno, ilegalno prosljeđuju (Komi) povjerljive informacije tako da specijalni savjetnik može biti imenovan, i onda se domunđavaju da ta gomila đubreta zaživi u Lažnim Vijestima - naveo je Tramp.

Tramp je tvitove objavio uoči današnjeg objavljivanja internog izvještaja Ministarstva pravde SAD u kojem se očekuje kritika kako je Federalni istražni biro vodio istragu o spornim mejlovima demokratske predsjedničke kandidatkinje Hilari Klinton (Hillary Clinton), navode agencije.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.