AUSTRALIJA

Tijelo žene pronađeno u kovčegu u automobilu: Osumnjičeni poginuo u saobraćajnoj nesreći

Na tijelu imala veći broj ubodnih rana

Avaz.ba

6.3.2019

Australska policija pronašla je tijelo nestale stomatologinje iz Sidneja. Tijelo se nalazilo u kovčegu u njenom automobilu, prenosi CNN.

Porodica Preti Redi (Preethi Reddy, 32) prijavila je njen nestanak u nedjelju nakon što se nije vratila kući s konvencije koja se održavala u predgrađu Sidneja.

Prema snimcima s nadzornih kamera u ''McDonald'su'' u centru Sidneja, bila je u tom restoranu brze hrane oko 2.15 sati u nedjelju ujutro i izgleda da je ''McDonald's'' napustila bez ikakve pratnje .

Policija je u utorak pronašla njen automobil parkiran u ulici u Kingsfordu, južno od centra grada. Nakon pretraživanja automobila pronašli su tijelo Preti Redi u kovčegu. Na tijelu je imala veći broj ubodnih rana. 

Daljnja istraga je pokazala kako je Preti u nedjelju boravila u hotelu u ulici Market Street s njoj poznatim muškarcem - rekli su iz policije. 

Muškarac, čiji identitet još nije predstavljen javnosti, poginuo je u ponedjeljak navečer u saobraćajnoj nesreći. Policija je saopćila kako vjeruje da je do sudara "došlo namjerno".

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.