BALKANSKI NOSTRADAMUS Čuvena proročica zna šta nas čeka

Ako je vjerovati babi Vangi, 2020. neće biti baš najbolja godina: Evo što je predvidjela

Avaz.ba
08.12.2019 13:02

Mnogi su uvjereni da su predviđanja babe Vange sto posto tačna

Foto: Avaz

Godina koja je pred nama obećava pregršt zanimljivih događaja. Ne trebamo biti vidoviti da "pogodimo" šta sve može donijeti - kraj Brexita, nove pregovore zapadnog Balkana s EU, predsjedničke izbore u SAD. No, kad je riječ o stvarnim predviđanjima, tada je zasigurno za većinu ljudi neprikosnovani izvor baba Vanga. 

Za mnoge svjetske događaje rečeno je kako ih je upravo ona predvidjela, a budućnost koja je pred nama neće biti najljepša, no, prema njenim predviđanjima, mogla bi biti jako zanimljiva. 

Baba Vanga tvrdi kako će Pakistan, Kina, Japan i Aljaska pogoditi veliki vodeni val u 2020. Potres jačine 7,5 sepeni po Rihteru pogodit će Aziju iduće godine, te se očekuje, prema njoj, veliki broj ljudskih žrtava.

Golemi meteorit past će na području Rusije.

Prema predviđanjima babe Vange, sudbina britanskog naroda konačno bi se mogla znati iduće godine. Naime, tada bi se trebao riješiti Brexit. Nakon što Velika Britanija izađe iz Unije u 2020. godini, Evropsku uniju će zadesiti ekonomska kriza. 

Ako su predviđanja babe Vange tačna, ruski predsjednik Vladimir Putin naći će se u smrtnoj opasnosti. Naime, njega će neko pokušati ubiti u 2020. godini i da izdaja bude još i veća, riječ će biti o osobi koja je dio njegovog osiguranja, piše WeMystic. 

Međutim, čini se kako neće jedino Putin imati probleme. Američki predsjednik Donald Tramp (Trump) mogao bi, kako predviđa baba Vanga, ozbiljno se razboljeti. On će patiti od zujanja u ušima, mučit će ga jake mučnine i gubitak sluha.

Baba Vanga rođena je 1911. godine kao Vangelija Pandeva Dimitrova na području Sjeverne Makedonije. Kao dijete je izgubila vid, ali taj događaj joj je navodno omogućio da proriče budućnost. 

I dok mnogi misle kako su njena predviđanja najobičnija glupost, njeni fanovi tvrde kako je ona predvidjela dolazak na vlast nekih od najmoćnijih svjetskih vođa kao što su Vladimir Putin i Donald Tramp, ali i prirodne katastrofe koje su obilježile 20. i 21. stoljeće.

Komentari

NA VRH