REPUBLIKA SRPSKA

Govedarica: Vlast širi strah zato što žive u strahu

Vukota Govedarica

G. D.

25.9.2017

Predsjednik SDS-a Vukota Govedarica rekao je da medijska agresija koja ima jedan jedini zadatak - da od svih opozicionara napravi izdajničku opoziciju - pokušava da predstavi vlast kao jedinu koja je stvarala RS.

- Šire strah zato što žive u strahu. Znaju da je jedina budućnost ovog naroda da ode odavde. To moramo da zaustavimo i da promijenimo. Da li možete da shvatite da ministar unutrašnjih poslova jedne zemlje, nakon što je uradio ono u NSRS, da ono što smo uradili u parlamentu, govori da je to najveća izdaja RS od njenog nastanka - istakao je Govedarica.

Ako Lukač ima dokaze, rekao je on, neka pohapsi opoziciju i neka im sudi za veleizdaju. On dodaje da ne postoji nikakav scenario, pogotovo ne makedonski.

- Ne nasjedajte na spin-majstore režima. Oni su dobro plaćeni i ima ih 18 i sjede u Palati Republike. Da bi te strahove proizvodili, treba im patriotizam. Rekao sam odavno da Dodik nikada neće provesti referendum o Sudu i Tužilaštvu BiH i tada sam doživio najveće uvrede u NSRS. Donesena je odluka, referendum je dobio potrebnu većinu, ali nije izglasana komisija - poručio je Govedarica.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.