HERCEGOVINA

Subotnja razglednica iz Trebinja: Kafići i bašte popunjeni, lijepo vrijeme izmamilo građane na ulice

P.M.

18.5.2019

Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+5

Lijepo vrijeme i sunce izmamilo je mnoge Trebinjce da dan provedu u šetnji, a Turistička organizacija Zlatibora, u saradnji s TO Trebinje, predstavila je svoju turističku ponudu, tradiciju i kulturu zlatiborskog kraja, najavljujući ljetnu turističku sezonu.

Predsjednik Turističke organizacije Trebinja Marko Radić naveo je da TO Trebinje odranije njeguje plodnu saradnju s kolegama sa Zlatibora.

Nevena Čepić iz Turističke organizacije Zlatibor istakla je da su se u Trebinju, osim igrama i folklorom, predstavili i svojom bogatom gastro ponudom, što je sve zajedno pravi način da zainteresirane pozovu da ovog ljeta posjete Zlatibor.

Na šetalištu ispred Turističko-informativnog centra Trebinje svoje tradicionalne igre izveli su i članovi muške folklorne grupe iz sjevernog Londona koji će, osim u Trebinju, gostovati i u Dubrovniku te Crnoj Gori.

- Oduševljeni smo vašim gradom, suncem, divnom hranom i vinom, gostoljubivim ljudima, lijepim ženama. Ovdje imamo puno prijatelja i riješili smo da vam predstavimo našu tradicionalnu igru - pojasnio je Sajmon Tarant, jedan od članova grupe.

Subota je i pazarni dan u Trebinju, što je razlog više da ulice grada i bašte kafića budu popunjene.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.