REPUBLIKA SRPSKA

Sutra o pogoršanoj epidemiološkoj situaciji

Domaćin sastanka je predsjednica RS Željka Cvijanović

Željka Cvijanović. Agencije

A. Ka. / Srna

27.10.2020

U Administrativnom centru Vlade Republike Srpske sutra bit će održan sastanak zvaničnika RS sa predstavnicima institucija, gradonačelnicima i rukovodiocima bolnica s ciljem sagledavanja stanja oko pogoršane epidemiološke situacije. 

Domaćin sastanka je predsjednica RS Željka Cvijanović, a sastanku će prisustvovati i predsjednik Vlade RS Radovan Višković, član Predsjedništva BiH Milorad Dodik, ministri u Vladi RS, direktor policije RS Siniša Kostrešević, direktor Instituta za javno zdravlje Branislav Zeljković, direktor Inspektorata RS Dragutin Škrebić, potvrđeno je Srni u Vladi RS.

Sastanku će prisustvovati i direktor Civilne zaštite RS Milan Novitović, gradonačelnici Banja Luke, Igor Radojičić, Bijeljine Mićo Mićić, Doboja Boris Jerinić, Trebinja Mirko Ćurić, Prijedora Milenko Đaković, Zvornika Zoran Stevanović, Istočnog Sarajeva Nenad Vuković i Bosanske Gradiške Zoran Adžić, te predsjednik Saveza opština i gradova RS Ljubiša Ćosić, direktori i predstavnici Univerzitetskog kliničkog centra RS i bolnica u RS.

Na sastanku, čiji je početak planiran za 14 sati, bit će razmatrana pogoršana epidemiološka situacija u RS kao i nove mjere koje bi mogle smanjiti širenje koronavirusa.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.