SARAJEVO

Prodaja penzionerskih kupona počinje u ponedjeljak

Preduzeće GRAS

Fena

4.12.2015

Preduzeće GRAS je obavijestio penzionere Kantona Sarajevo čija je visina penzije viša od 327 KM da će prodaja kupona za javni gradski prevoz penzionera za decembar 2015. godine početi u ponedjeljak, 7. decembra.

Kuponi za javni gradski prevoz penzionera za prethodni mjesec važit će do 14. decembra ove godine.

Prilikom kupovine kupona, penzioneri su obavezni donijeti: penzionersku iskaznicu, orginal i kopiju čeka od penzije za septembar 2015. godine, te ličnu kartu na uvid.

Penzioneri koji nisu kupili kupon za JGP za oktobar ili novembar, kao i oni penzioneri koji nisu preuzeli besplatan kupon, pored navednog, dužni su donijeti i popunjen obrazac „Prijava za subvenciju prevoza penzionera s područja Kantona Sarajevo“ koja se može preuzeti na web stranici Ministarstva saobraćaja KS, u šalter sali Kantona Sarajevo ili na prodajnim mjestima GRAS-a.

Prodajna penzionerskih kupona vršiće se na prodajnim mjestima GRAS-a, u vremenu od 7.00 do 14.30 sati.

Penzioneri sa visinom penzije do 400 KM kupone za prevoz mogu kupiti na prodajnim mjestima: Ćumurija, Otoka, Alipašin Most, Vogošća, Dobrinja i Ilidža,  

Prodajna mjesta kupona za penzionere sa visinom penzije od 401 do 500 KM su: Alipašin Most, Ilidža, Otoka, Dobrinja i Vogošća. 

Prodajna mjesta kupona za penzionere sa visinom penzije iznad 501 KM su: Ćumurija, Alipašin Most,  Ilidža, Otoka, Dobrinja i Vogošća, saopćeno je iz Službe za odnose sa javnošću GRAS-a.  

 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.