SARAJEVO

SARAJEVO Brojni mališani danas u "Pionirskoj dolini" pozdravili proljeće

Najmlađi uživali u tradicionalnoj zabavi

Mi. H.

10.4.2016

Uprkos hladnijem vremenu, brojni mališani, njihovi roditelji i posjetioci danas su u RZC "Pionirska dolina" pjesmom, igrom, i druženjem pozdravili najljepše godišnje doba - proljeće. Tradicionalna manifestacija u organizaciji event agencije "Newevent", brojnih partnera i RZC "Pionirska dolina" i ZOO vrta počela je u 10 sati.

Kako nam je kazala upravnica RZC "Pionirska dolina" Esada Tajić, ovo je najveća proljetna zabava u našem gradu i prilika za svu djecu i mlade da zajedno, sa roditeljima i ostalim sugrađanima požele "dobrodošlicu" sunčanijim i ljepšim danima.

pionirska-dolina1

Pored toga, kroz zajednička druženja i boravak na otvorenom uče i razvijaju ljubav prema prirodi, životinjama i okolišu.

Iz agencije "Newevent" pobrinuli su se da posjetioce raznovrsnim i sadržajnim programom zabave brojni učesnici, a zabavi su se priključili i učenici OŠ "Malta" i "Aleksa Šantić".

Upriličena je i modna revija na kojoj su se predstavili mladi manekeni agencije "Free Models", dok su se animatori u likovima Šrek, Ledena kraljica, Šilja, Miki Maus i Mini Maus, Ninja, Cappy potrudili da nam svima zajedno bude lijepo i zabavno.

Ovonedjeljna zabava u čast proljeću traje sve do 17 sati.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.