SARAJEVO

U ponedjeljak privremena obustava saobraćaja na lokalitetu stadiona Grbavica

Navedena obustava se odnosi na Zvorničku ulicu u periodu od 14 do 21 sati

Arhiv

Avaz.ba

13.10.2018

Iz Nogometnog saveza BiH obavijestili su gledaoce koji će prisustvovati utakmici između Bosne i Hercegovine i Sjeverne Irske, a koja će biti odigrana na stadionu „Grbavica“ u ponedjeljak, da će u skladu s rješenjem Ministarstva saobraćaja Kantona Sarajevo, doći do privremene obustave saobraćaja na lokalitetu stadiona na dan odigravanja utakmice.

Navedena obustava se odnosi na Zvorničku ulicu, u dijelu od raskrsnice sa ulicama Put Mladih Muslimana-Azize Šaćirbegović do raskrsnice sa ulicom Hamdije Čemerlića, te na ulicu Topal Osman Paše na dijelu od raskrsnice sa ulicom Kemala Kapetanovića do raskrsnice sa ulicom Zvornička u periodu od 14 do 21 sati istog dana. 

Parking prostor za VIP goste u ulici Zvornička bit će omogućen samo osobama koje su uz pozivnice za ovu utakmicu dobili i službenu parking kartu/propusnicu.

Iz sigurnosnih razloga neće biti dozvoljeno unošenje na stadion predmeta kao što su: ruksaci, torbice, veće ručne torbe, kišobrani, niti bilo koji tvrdi predmet. Također, neće biti dozvoljeno unošenje transparenata, banera i sličnih pisanih materijala. Zabranjeno je unošenje hrane i pića na stadion, stoji u obaviještenju NSBIH. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.