IZDALI OBAVJEŠTENJE

Zavod za javno zdravstvo ZHK pozvao građane da se naruče za rusku i britansku vakcinu

Na temelju unaprijed predbilježenih narudžbi cjepivo će biti dostupno u apotekama, stoji u objavještenju

A. Ka.

Pozvali građane da se registruju

Foto: Ilustracija


Zavod za javno zdravstvo Zapadnohercegovačkog kantona objavio je na zvaničnoj web-stranici obavještenje za građane da se mogu registrirati za primanje ruske i britanske vakcine. 

- Obaviještavamo Vas da će građani s područja Zapadnohercegovačke Županije i šire od 25. siječnja 2021. godine biti u mogućnosti izvršiti predbilježbu za komercijalno cijepljenje protiv COVID-19 sa ruskim cjepivom SPUTNIK V i oxfordskim cjepivom AstraZeneca. Sve osobe koje se žele komercijalno cjepiti protiv novog koronavirusa imaju mogućnost telefonske narudžbe u higijensko-epidemiološkim službama pripadajućih domova zdravlja svakim radnim danom na sljedeće kontakt telefone:

  • Obavještenje građanima

    Obavještenje građanima

    Foto: Printscreen


Dom zdravlja Posušje 039/852-718 i 063/401-177

Dom zdravlja Široki Brijeg 039/852-224

A ostali građani, kao i oni koji imaju prebivalište izvan Zapadnohercegovačke Županije telefonski se naručuju na sljedeće brojeve: 039/ 661-702 i 063/994-500.

Na temelju unaprijed predbilježenih narudžbi cjepivo će biti dostupno u ljekarnama. Nakon obavljenog cijepljenja osoba će dobiti Iskaznicu o imunizaciji s unesenim podacima o vrsti cjepiva i datumu primljenih doza cjepiva – stoji u obavještenju.

Više o temi ZHK

NA VRH

Podijeli članak na