ZENICA Moto-klub "Condor" podijelio paketiće mališanima

Djeda Mrazovi na motociklima: Svi putevi vode u "Dom porodica"

Zadovoljstvo nam je imati ovako opasne prijatelje - kaže Subašić

L. REBIHIĆ

U organizaciji Moto-kluba "Condor", u Zenici je održana novogodišnja priredba i podjela paketića za štićenike JU "Dom porodica Zenica".

Članovi "Condora" već dugi niz godina organiziraju ovu manifestaciju i podjelu paketića za štićenike Doma da bi im na ovaj način uljepšali predstojeće praznike. Djeda Mrazovi su se okupili na Trgu Alije Izetbegovića i defileom kroz grad, na motociklima, krenuli u Dom. 

Tu su ih dočekala nasmijana i vedra lica vrijedne djece, koja su pripremila i novogodišnju priredbu, na kojoj su svi zajedno mogli uživati u programu.

- Ovo je veoma lijepa manifestacija koju smo i ove godine organizirali zajedno sa cijelim gradom. Drago nam je da ovu tradiciju održavamo svake godine i da izmamimo osmijeh na lice mališanima Doma - kaže Emir, član Moto-kluba "Condor".

Direktorica JU "Dom porodica" Draženka Subašić istakla je zadovoljstvo i veliku zahvalnost članovima kluba, što su i ove godine obradovali štićenike prigodnim paketićima.

- Drago nam je da se ova tradicija nastavlja. Bajkeri svake godine na spektakularan način posjete i obraduju djecu našeg doma i zadovoljstvo nam je što imamo tako opasne prijatelje - kaže Subašić.

NA VRH

Podijeli članak na