LIFESTYLE

Dobitnik lutrije dobio batine od djevojke fitness trenerice

Zbog dopisivanja s drugom djevojkom

Autor:(Am. K.)

11.9.2015

Svoju su vezu Britanac Matt Myles i fitness trenerica Carla obnovili nakon što je osvojio milion funti i proputovao svijet, a napala ga je zbog dopisivanja s drugom

Matt Myles (28) je srećković koji je na državnoj lutriji u Velikoj Britaniji u aprilu 2014. osvojio milion funti, no čini se kako mu sreća nije naklonjena u ljubavnom životu.

Prije velikog dobitka prekinuo je s dugogodišnjom djevojkom, fitness instruktoricom Carlom Chamberlain (24), pa je godinu nakon iznenadnog zgoditka proveo putujući svijetom, piše Daily Mail.

U tom je razdoblju krstario, jahao na slonovima, kupao se na najljepšim svjetskim plažama, ali i po njegovom priznanju spavao s više od 80 djevojaka. Po povratku u Veliku Britaniju, ponovno su se počele buditi strasti između njega i Carle, pa su oni nakratko obnovili svoju ljubav. Je li motiv za pomirbu bila njezina želja za imućnim životom ili stvarni osjećaji teško je pretpostaviti, no stvari nisu dugo išle "glatko".

carla-i-mett

Prije velikog dobitka Matt prekinuo je s dugogodišnjom djevojkom Carlom Chamberlain

Već nakon nekoliko mjeseci veze izbio je incident - on je primio ljubavnu poruku na svoj mobitel od neke druge djevojke, a Carla ju je vidjela. Podivljala je i napala me, tvrdi Matt.

On je odlučio okončati vezu, no ljubomora Carla doživjela je potpuni slom živaca - derala se iz petnih žila, vrijeđala ga je kako je debeo, razbila je prozor kuće sa svojom štiklom...

Matt ju je pokušao izbaciti iz kuće i zvao je policiju, a u tom trenutku je Carla nasrnula na njega.

- Svom snagom me udarila u lice rukom, nogama je ciljala moje prepone, a nokte mi je zarila u vrat - rekao je Matt policiji.

Carla je na policiji odbacila sve optužbe, izjasnila se kao nevina te rekla kako nikad prije nije bila agresivna, no on ju je izazvao hvalisanjem kako "ima sav novac ovog svijeta" te je "spavao s 87 žena", a on ju je prvi odgurnuo i bacio na pod, pa je svaki njezin daljnji potez bila samoobrana.

nova-djevojka

Matt brzinski utješio s novom djevojkom Tashom Dood

Sud je u utorak Carlu Chamberlain proglasio krivom za fizički napad te joj odredio novčanu kaznu, kao i godinu dana zabrane približavanja Mattu.

Uznemireni se Matt brzinski utješio s novom djevojkom Tashom Dood, a njihove zajedničke slike već objavljuje na Facebooku.

 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.