LIFESTYLE

Tri horoskopska znaka koji najviše vole sponzore

Horoskopski skener

J.K.

5.12.2015

Ova tri horoskopska znaka kao da imaju skener za hvatanje sponzora! Vole muškarce koji će im pružiti sve što požele. A evo koja tri znaka najviše vole da hvataju sponzore!

DJEVICA

Osobe u znaku Djevice su sve samo ne nevine. Djevojke Djevice kao da imaju ugrađen skener za sponzore iliti sponzorolovac. Bez greške će prići frajeru sa najviše love pa čak i kada je on u društvu sličnih tipova, takođe punih džepova. Omiljene “žrtve” su joj tatini sinovi koji vole da se hvale pa je tako njen plijen u startu nastradao jer će da ga smota kao zmija žabu. Kao prava zmija, djevojke u znaku Djevice su veoma otrovne po muški rod a čim mu potroše parice, već imaju spremnu drugu žrtvu.

VAGA

Vaga… Opasan znak kada su sponzoruše u pitanju. Vaga dugo vaga koji će muškarac da joj više pruži jer je neodlučna i uvijek joj se čini da druge djevojke više dobijaju. Veoma je ljubomorna iako se ne zaljubljuje u svog dečka sa džipom, jahtom ili kućom na moru. Njoj nikada nije dovoljno i uvijek glumi žrtvu u nadi da će dobiti još skupih stvari. Ako Vagi ne poklonite neki skup nakit barem jednom mjesečno, ona veoma lako upada u depresiju i u tim momentima odmah razmišlja o drugom muškarcu. Okrutno zar ne?

VODOLIJA

Vodolija voli more i plaže pa tako je njen najbolji teren za lov na sponzore upravo ljetovanje. Na moru je neprikosnovena a njenom vještom oku jedan frajer sa skupim kabrioletom nema šanse da promakne. Ima oko sokolovo za takve stvari mada na plažu često nosi dvogled u slučaju da je neka jahtica od par miliončića u blizini. Ne preza da se smuva sa starijim osobama ali pod uslovom da su puni ko brod. Kada se Vodolija jednom popne na jahtu, ne silazi. Osim u slučajevima kada prelazi na skuplju jahtu.

 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.