SLOŽNOST

Crnogorci, Srbi, Hrvati i Bosanci iz kafića u Berlinu poslali poruku Balkanu

Bosanci, Crnogorci, Hrvati i Srbi sinoć ušli u kafić u Berlinu tj. ekonomisti, matematičari, fizičari, sociolozi, ljekari, marketeri, psiholozi, farmaceuti, informatičari, statističari i nećete vjerovati šta se desilo

Avaz.ba

30.10.2018

Bosanci, Crnogorci, Hrvati i Srbi sinoć ušli u kafić u Berlinu, tj. ekonomisti, matematičari, fizičari, sociolozi, ljekari, marketeri, psiholozi, farmaceuti, informatičari, statističari, i nećete vjerovati šta se desilo, ovako počinje opis fotografije koja je objavljena na Facebook stranici "Njemački kutak".

Sjeli su, družili se i smijali! Naravučenije: nije bitno gdje ste rođeni i da li i u kog Boga vjerujete, već da li ste go*nar ili čovjek - navodi se u nastavku posta na ovoj grupi, koja inače okuplja mlade ljude koji su se iz ovih krajeva preselili u Njemačku, gdje studiraju ili rade. 

Inače, "Njemački kutak" je organizacija koja pomaže ljudima iz bivše Jugoslavije koji su u Njemačkoj ili onima koji bi da dođu da nauče sve "trikove" uspješnog i sretnog života u njemačkom sistemu.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.