IZNENAĐENJE

Par u moru kod Pelješca našao staru škrinju, djevojka nije vjerovala što je u njoj

Izronili su škrinju i donijeli je na brod, a Iva nije očekivala da će se u njoj nalaziti ono što su našli

Iva i Alen na ronjenju kod Pelješca. epodravina.hr

Avaz.ba / epodravina.hr

20.8.2019

Iva Sabljo s dečkom je Alenom otišla na ronjenje kod Pelješca, nesvjesna da će se dogoditi nešto što će pamtiti cijelog života.

Jednog običnog dana na ljetovanju u Žuljani na Pelješcu njih su dvoje krenuli na ronjenje. Ivi je to bilo prvo takvo iskustvo pa je mislila samo na disanje, nesvjesna da se iza priče o ronjenju krije dobro isplanirana, mjesecima dogovarana organizacija zaruka, piše epodravina.hr.

Tokom ronjenja u moru su ugledali staru škrinju.

- Alen ju je krenuo uzeti, no ja sam mu mahala da pusti škrinju, da mora misliti na disanje. Možda bih i odmah shvatila o čemu je riječ da nisam bila toliko usredotočena na svoje prvo ronjenje pa nisam ništa naslućivala - prisjeća se Iva.

Iva ostala šokirana. epodravina.hr

Izronili su škrinju i donijeli je na brod, a Iva nije očekivala da će se u njoj nalaziti ono što su našli.

- Tamo su stajali prsten, šampanjac i čaše. Kad sam shvatila što se događa, odmah su mi krenule suze radosnice u potocima - ispričala je.

Alen je potom kleknuo pred nju i pitao je hoće li se udati za njega.

Kad je pristala, nazdravili su šampanjcem.

Škrinju je inače napravio Alenov otac, i to od starih crkvenih vrata. Da bi izgledala staro, odnosno kao da je provela godine na dnu mora, četiri je mjeseca bila potopljena kod njegovog prijatelja u uzgajalištu dagnji. 

Pola sata prije samog ronjenja njegov ju je prijatelj gliserom potopio u blizini, da bi ju par mogao bez problema pronaći, a i bio je blizu da ju čuva i drži na oku.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.