SVADBA

Najljepša baka se udala za ''gospodina savršenog'' i ostavila najteži životni period iza sebe

Sudbonosno ''da'' izgovorila u Italiji, gdje već duži period živi

Žaklina Pizano. Instagram

Al. H. / Avaz.ba

18.9.2019

Pedesetogodišnja Žaklina Pizano iznenadila je pratioce objavom na svom Instagram profilu. 

Naime, ova se influenserka smatra najljepšom bakom, a šokirala je mnoge kada je objavila da se udala. 

Žaklina Pizano s porodicom. DM

Žaklina je sudbonosno ''da'' izgovorila u Italiji, gdje već duži period živi, a svog izabranika nazvala je Gospodinom Savršenim. Mlada je na ceremoniji promijenila tri haljine u kojima je izgledala kao milion dolara. 

View this post on Instagram

Семейный портрет (за кадром) @Realfashionist Wedding 👰🏻 🎩🎻🌹 Подпишитесь на мой канал на YouTube Ссылка в моем Bio👆🏼 Скоро придет все: подготовка, платья, свадебная церемония .. 3 дня и ночи вечеринок с самыми близкими членами нашей семьи и друзьями 💋 Family portrait (behind the scenes) of @Realfashionist Wedding 👰🏻 🎩🎻🌹 Subscribe to my YouTube channel Link up in my Bio👆🏼 Soon coming all about: preparations, dresses, wedding ceremony ..3 days and nights of party’s with closest members of our family and friends 💋#realfashionistwedding #grandmotherthatlovesfashion #lovegetsloveinreturn #bethebestversionofyourself #italy #wakeupyourdivineside #love #myangel #rememberstefan👼🏼 #nofasterthanlife

A post shared by Žaklina Pisano (@realfashionist) on

Navodno, Žaklina i njen izabranik su zajedno od 2016., te iste godine kada je ona doživjela veliku tragediju, gdje je za Božić izgubila sina Stefana. 

Žaklina Pizano u vjenčanici. Instagram

Iako ne dijeli previše detalja o porodičnoj tragediji, ono što se u vijestima može pročitati jeste da je njenog sina Stefana usmrtio rumunski državljanin unajmljenim automobilom na pješačkom prijelazu u Brankovoj ulici.

- Nakon tragedije u kojoj sam prije nekoliko godina izgubila sina, u potpunosti sam izgubila interesiranje da gradim karijeru i život. Počela sam da kreiram sadržaj od vlastitih fotografija i misli koje sam ispod pisala. To je bio motiv da preguram taj dan, da izađem iz kreveta i operem kosu - ništa nije imalo smisla! Uvijek sam u glavi imala riječi svoga sina koji mi je govorio: ''Instagram je nešto što će te zabaviti kada ti budem nedostajao.'' Polako, veza s mojim pratiocima je postajala sve jača i psihički mi je jako pomogla. Nisam ni primijetila kada sam počela da gradim ovo što sada imam - napisala je ispod fotografije.

- Riječi imaju nevjerovatnu moć. A vaše su uvijek bile pune ljubavi. Kada je najstrašnija tama ušla u moj život, vi ste poput najblistavijih zvijezda obasjali moje nebo i osvijetlili moj put.

Žaklina Pizano sa unukama. Instagram

Inače, Žaklina ima i 30-godišnju kćerku i dvije unuke.

A ovo je njen izabranik.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.