SAVJETI

Ana je plastičnim operacijama promijenila izgled da bi ušla u visoko društvo i sada uči žene kako da upecaju milionera

Otkrila je kako održava svoj bogati stil života preko muškaraca s kojima je bila

Bej: Imala plastične operacije

Telegraf.rs

24.10.2018

San mnogih žena je da se bogato udaju, samo moraju naučiti kako da dođu do bogataša. Tu u pomoć uskače Ana Bej (Anna Bey). koja je promijenila izgled da bi se uklopila u visoko društvo, što je podrazumijevalo odlazak pod nož i plastične operacije.

Ona je u vezi s bogatim bankarom i podučava žene kako da uđu u visoko društvo i ulove bogataša. Otkrila je kako održava svoj bogati stil života preko muškaraca s kojima je bila.

Ana ima 32 godine i poznata je pod nadimkom JetSetBabe. Da bi bila prihvaćena u visokom društvu, podvrgla se plastičnoj operaciji jagodica i nosa.

- Ženama ne treba suditi zato što uživaju u novcu svojih bogatih muževa, ali ja ne volim izraz “kopačica zlata - rekla je Ana.

Blogerka iz Londona, koja je u vezi s bogatim bankarom, dodala je da bi joj veza s nekim ko nema puno novca teško pala jer joj je prioritet udoban način života.

- S 18 godina sam otputovala u Italiju i tamo upoznala jednog bogatog muškarca koji me uveo u svoj stil života. Jako brzo sam se navikla na lijepe stvari, a jednom kada se na to navikneš, teško se vratiti starom načinu života. Iako smo raskinuli, održala sam taj luksuzni stil života zahvaljujući muškarcima s kojima sam bila u vezi - objasnila je Ana.


Dodala je da vjeruje da nema ništa loše u tome što neke žene ne žele da rade već da žive od novca koji zarađuje njihov bogati suprug. Ona žene koje obučava prije svega uči da budu nezavisne u slučaju da se njihova veza završi raskidom i ostanu bez bogatog dečka na neko vrijeme.

- Učim ih da budu pametne, da imaju ušteđevinu, obrazuju se i steknu radno iskustvo - rekla je.

Džet set stil života nije za svakoga, ali je dodala da ne bi mogla biti s nekim ko nema para. Njen blog i škola nisu za sve žene, već samo za one koje žele da poboljšaju svoj stil života.

View this post on Instagram

My interview on itv @thismorning show today! The support I’ve received from my community is incredible. Thank you for the love and holding my back, this is what true female empowerment is about! ❤️❤️❤️ We empower each other, hold each other’s backs and don’t let any men control us or shame us for what we believe in. ❤️ In today’s interview, I was sure to get roasted by the man. However, to my surprise (or not to my surprise?) it was instead the woman giving me a hard time. How unusual isn’t it? Women attacking other women! 😏 Regardless. Even though they put me in for a ride on this interview, they both had a nice energy & I didn’t feel uncomfortable at any point. Believe it or not, I had actually expected much worse questions! 😆 ❤️ One of you mentioned to me that I started speaking when the clock was 11:11. Since my number in numerology is 11, it feels very special to me. 11:11 is also a time of the day, everyday, when I say my prayers to universe. And let me tell you, I think I got some help from the angels from above on this one. I was very nervous prior and I have no idea what made me stay so calm the entire interview. Life is weird! (But I love it!! ❤️) #schoolofaffluence #jetsetbabe #thismorningshow #itv #itvstudios #traditionalfeminism #traditionalfeminist #femininefeminist #levelup

A post shared by Anna Bey - School of Affluence (@schoolofaffluence) on

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.