OSJEĆALA JAKU BOL

Djevojku zamalo ubile tange, mama joj je pregledala stražnjicu i odmah je odvela u bolnicu

Doktor joj je rekao da je sreća što je došla na vrijeme

Hillary Zink. Instagram Printscreen

L. M.

30.10.2020

Mnoge žene nose tangice – neke samo u posebnim prigodama, a neke u njima čak i spavaju. No, ovo minijaturno donje rublje može biti opasno za zdravlje. U to se na teži način uvjerila tiktokerica Hilari Cink (Hillary Zink).

Djevojka je sa svojim pratiteljima podijelila priču o tome kako je upravo zbog tangica završila na hitnoj operaciji, a rečeno joj je da ju je to moglo čak i – ubiti. U videu, koji je dosad pogledalo šest miliona ljudi, Hilari je objasnila kako ju je sedmicama boljela stražnjica, a s vremenom je bol bila toliko jaka da, dok je putovala avionom, nije mogla normalno sjediti.

Požalila se mami, koja joj je pregledala stražnjicu, ali nije ništa vidjela, no kako bolovi nisu prestajali, otišle su na Hitnu. Tamo su utvrdili da Hilari ima apsces (gnojni čir) te su je uputili na hitnu operaciju.


@hillary.zinks

GET CHECKED if you have new symptoms you have and NO IDEA why ! It can save your life

♬ original sound - Hillary Zinks

U videu je tiktokerica, kroz smijeh, opisala kako su joj istiskali gnoj, no otkrila je da je situacija bila jako ozbiljna. - Doktor mi je rekao da je sreća što sam došla na vrijeme jer me ovo moglo ubiti - rekla je.

- Tange koje sam nosila napravile su mikroskopsku posjeklinu koja se inficirala i ta me infekcija mogla ubiti - objasnila je Cink. Kasnije je za Buzz Feed ispričala da je željela podijeliti svoje iskustvo kako bi ljude potaknula da, ako primijete neobične simptome, odu kod doktora.

- Da sam ignorirala apsces, mogao mi je otrovati krv i na kraju me ubiti. Srećom, mama me natjerala da odemo na Hitnu i tamo su me operirali. Ne bih trebala imati nikakvih trajnih problema. Sve je počelo jer su mi tange bile preuske - otkrila je.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.