KUĆNI LJUBIMCI

Ovaj pas imao je najsmješniju reakciju kada je prvi put vidio balon

Tedi i vlansik snimali su video u Tedijevoj sobi, koju je njegov vlasnik posebno napravio za njega

Balon iznenadio vlasnika. SCREENSHOT

A. F.

13.3.2022

Vjerovatno bi najbolji način da se opiše 3-godišnji Tedi (Teddy) bio: znatiželjan, ali oprezan. Ima nekih stvari kojih se boji, poput jastuka i kutija, stoga svemu novom pristupa s oprezom, kao na primjer balonu u viralnom videu.

- Tedi je vrlo oprezan prema svemu s čime se susreće. Ali kad se zagrije za nešto, ponekad je previše hrabar - rekao je Tedijev vlasnik.

Tedi njegov vlasnik vole zajedno snimati zabavne videozapise, a Tedi je naučio mirno sjediti kako bi dobili savršenu snimku. Nedavno je par snimao spot za Valentinovo, a vlasnik mu je na poklon donio kolačiće. Ponio je i balon kao rekvizit. Nažalost, Tedi nije bio spreman za uvođenje nečeg novog i to mu je na kraju potpuno ukralo fokus.

@aguyandagolden Reply to @(null) ♬ Monkeys Spinning Monkeys - Kevin MacLeod & Kevin The Monkey

- Sad kad se sjetim, mislim da mu je to bio prvi put da je vidio balon u životu. Doslovno nije mogao odvojiti pogled od njega - rekao je vlasnik.

Dok je vlasnik pokušavao nastaviti s videom, sve što je Tedi mogao učiniti bilo je buljiti u balon. Naravno, ostao je savršeno miran, ali je držao oči uprte u balon. Vlasnik je na snimanju imao osjećaj da će se Tedi uplašiti balona, ​​pa ga je povukao dolje kako bi ga pregledao i pokazao mu da nije tako strašno. Međutim, nakon što ga je ponovno pustio, Tedi je nastavio buljiti.

Tedi i vlansik snimali su video u Tedijevoj sobi, koju je njegov vlasnik posebno napravio za njega. Ubrzo je shvatio da Tedi definitivno neće više obraćati pažnju na ništa drugo dok ne ukloni balon.

- Nije htio skinuti pogled s njega dok nisam iznio iz njegove kućice - rekao je vlasnik.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.