VRLO KORISNO

Kako napraviti više mjesta u cipelarniku: Ovo vam nikad ne bi palo na pamet

Cipelarnik je svojevrstan organizator obuće, međutim, ima jednu manu

Napravite sebi prostora u cipelarniku. Instagram

M. Z.

19.1.2024

U mnogim kućama se u predsoblju ili hodniku nalazi ormarić za cipele, odnosno cipelarnik, koji služi za to da se obuća u tim dijelovima, a uopćeno u stanu, ne gomila, već da na jednom mjestu stoji uredno složena. Cipelarnik je svojevrstan organizator obuće, međutim, ima jednu manu.

Cipelarnik nema beskrajnu mogućnost skladištenja i broj komada koje možemo da čuvamo u njemu zavisi od njegove veličine. Lako se može dogoditi da brzo postane popunjen. U tom slučaju, ponovo dolazi do gomilanja obuće. Osim, ako ne znate poneki trik uz pomoć kojeg možete u ormaru napraviti više mjesta.

Sve što vam je potrebno je najobičnija kutija za cipele. Na Instagram profilu „Kupoholičarke“ pojavio se jednostavan trik. Sve što treba da uradite je da kutiji od cipela isiječete jednu bočnu stranu i dobit ćete „policu“ na koju se mogu odložiti čak dva para obuće.

Na ovaj način dobije se mnogo više prostora, pritom, ormari izgleda mnogo organiziranije i urednije. Također, vaše omiljene cipele neće biti oštećene i prljave zbog postavljanja jedne preko drugih, prenosi Jutarnji.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.