TIKTOK

Videosnimak postao hit: Nabavili psa da budu aktivni, a onda objavili šta on zapravo radi

"Živi život", "Ovako i ja izgledam kad sam mamurna", "Njena faca kad se probudi je sve", "Preslatko", "Ovakav pas meni treba", samo su neki od komentara

Zlatni retriver Dejzi: Većinu vremena spava. PRINTSCREEN / TIKTOK

A. O.

5.12.2022

Na društvenoj mreži TikTok zlatni retriver Dejzi (Daisy) postao je prava zvijezda.

Na tom profilu ima više od 800.000 pratilaca i oko 30 miliona lajkova na videosnimke i fotografije u kojima njegovi vlasnici svakodnevno dijele smiješne trenutke života sa svojim psom.

U zadnjem videozapisu oni su prikazali šta Dejzio radi tokom čitavog dana i izgleda da joj je glavna aktivnost - odmaranje. 

- Nabavili smo psa kako bismo s njim svakog dana bili aktivni - stoji u opisu objave koja je prikupila više od 2,5 miliona lajkova i hiljade komentara korisnika.

@daisythegoldiee

She’s known as Lazy Daisy

♬ Soul Bossa Nova - Quincy Jones

Na ovom videosnimku se može vidjeti kako se ovaj pas budi u devet sati ujutro, ali u 11 sati i dalje je u krevetu i zijeva. 

U 13 sati samo je promijenio lokaciju, pa tako i dalje spava, samo na podu naslonjen na kauč. U 17 sati se popeo na kauč, gdje se nastavio izležavati i do 21 sat. Video završava prizorom idućeg jutra, kada Dejzi ponovno ustaje u devet i izgleda sasvim - umorno.

Pospani retriver oduševio je korisnike TikToka koji su ostavljali brojne komentare na objavi. "Živi život", "Ovako i ja izgledam kad sam mamurna", "Njena faca kad se probudi je sve", "Preslatko", "Ovakav pas meni treba", samo su neki od komentara.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.