Ove stvari iz kozmetičke torbice vam pomažu da više uživate na otvorenom

Dobra vijest za sve

J. Be.
16.06.2015 22:59

Sati uživanja u svirkama uživo omiljenih izvođača vrhunsko su uživanje, no nježnijem spolu ponekad stvara problem nedostatak toaleta gdje bi se mogle osvježiti. Dobra je vijest da sve što vam za to treba možete ponijeti u torbici. Evo što bi se u njoj trebalo naći kako biste što opuštenije i bezbrižnijeuživali na festivalu.


1. Labello – štit će vaše usne od suhoće i osvježiti ih te vam tako pružiti ugodniji osjećaj.

2. Vlažne ili baby maramice – neizostavan su pomagač za higijenu ruku kada ne možete do lavaboa, a njima možete osvježiti i kožu vrata.

3. Dezodorans - svako želi ispod pazuha suhu, svježu i nježnu kožu  cijeli dan, a to će vam pružiti dezodorans. 

4.Krema za sunčanje – koncerti na festivalima počinju već za dana pa je neophodno zaštititi se od štetnih sunčevih zraka.

5.Gumica za kosu – i kada želite imati raspuštenu kosu dobro je sa sobom imati gumicu u slučaju da vam kosa zasmeta ili vam postane vruće.

6.Termalna voda u spreju – pošpricajte jednom, dvaput po licu i u trenu ćete se osjećati preporođeno i čisto. Možete je koristiti i za osvježavanje i hlađenje bilo kojeg drugog dijela tijela.

7.Krema za ruke – zbog stalne izloženosti zraku i njihova korištenja ruke se brzo suše pa ih redovito mažite hidratantnom kremom kako bi ostale meke i njegovane.

NA VRH