MODA Postoje dame koje su zaljubljenice u šarenilo

Teško se kombinira: Boja koju se žene ne usude često nositi

Lako je možete kombinirati s bojama koje se nalaze nasuprot njoj u osnovnoj paleti

Avaz.ba
06.03.2019 08:16

Neke žene vjerne su klasičnim bojama poput crne, sive i smeđe koje se previše ne ističu u odjevnim kombinacijama, a postoje i dame koje su zaljubljenice u šarenilo pa će radije birati živopisne boje za svoja modna izdanja. 

Međutim, postoji boja koje se čak i one boje nositi jer misle da odabrana nijansa neće odgovarati boji njihove puti ili vjeruju da ju je teško kombinirati. Helen Venables, direktorica firme "House of Colour", otkrila je za WWW da se većina žena ustručava nositi – zelenu boju.

Bez obzira na to je li u pitanju nježna nijansa mentola, toplija nijansa limete ili zagasita šumska zelena boja, žene ih uglavnom izbjegavaju.

Puno naših klijentica ima averziju prema zelenoj, ali postoji toliko lijepih nijansi za svakoga, kazala je.

Zelenu lako možete kombinirati s bojama koje se nalaze nasuprot njoj u osnovnoj paleti. Međutim, nemojte se zaustaviti na tome i hrabro je kombinirajte s drugim neočekivanim nijansama.

Tako će smaragdno zelena sjajno pristajati uz crnu pa možete kombinirati top u smaragdno zelenoj s crnim hlačama ili suknjom, a možete i okrenuti kombinaciju pa se odlučiti za donji dio u zelenoj i gornji u crnoj boji.

U galeriji pogledajte odjevne komade i modne dodatke u zelenoj boji.

Komentari

NA VRH